Φορτώνει…

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ-ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΤΡΙΠΟΛΗ | ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ

Η εταιρεία μας “ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ” η οποία εδρεύει στην Τρίπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες, κατασκευαστικά έργα, καθώς και με ενοικιάσεις κάδων μπαζών, προσφέροντας με συνέπεια και επαγγελματισμό υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αρκαδία και έχοντας συνεργαστεί με πλήθος ιδιωτών, μηχανικών, εργολάβων, τεχνικές εταιρίες, δήμους κ.α., η εταιρεία μας, έχει την δυνατότητα να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.

Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό, την άριστη συνεργασία με αρχιτέκτονες και μηχανικούς, σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνο πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τις ανάγκες σας.

Όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση του στόλου μας αλλά και των υπηρεσιών μας, προκειμένου να μπορούμε να δώσουμε πάντα την καλύτερη λύση σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία.

Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα στους πελάτες μας. Επιδιώκουμε πάντα η σχέση μας με τους πελάτες μας να εξελίσσεται σε συνεργασία εμπιστοσύνης.

Υπηρεσίες:

  • Ενοικίαση Κάδων
  • Χωματουργικές Εργασίες
  • Γερανοί – Κλάρκ
  • Μεταφορές

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κουντουριώτου 15, Τρίπολη, Νομός Αρκαδίας, 22100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Όλο το 24ωρο Κατόπιν Επικοινωνίας

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Παύλος Ρ. 15/02/2020 17:26
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Γρήγορη εξυπηρέτηση και καλή δουλειά.