ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ | ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η επιχείρηση μας “ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία εδρεύει στον Ορχομενό, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών αναλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα δημόσιων και ιδιωτικών έργων στον Ορχομενό, την Λιβαδειά αλλά και σε όλη τη Βοιωτία. Έτσι, χάρη στη πολύχρονη και συνεχή παρουσία μας στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, μπορούμε να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε όπως εκσκαφές, κατεδαφίσεις, έργα οδοποιίας, αποκατάσταση τοπίου, διαμόρφωση χώρων και κάθε χωματουργική εργασία.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο οχημάτων, όπως φορτωτές, τσάπες, οδοστρωτήρες, γκρέϊντερ, φορτηγά κ.α. που μας δίνουν την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως δυσκολίας και απαιτήσεων. Έτσι, έχοντας γνώση των απαιτήσεων του κλάδο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας ώστε να ακούσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας προτείνει την ιδανικότερη για εσάς λύση. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες όπως ιδιώτες, επαγγελματίες αλλά και με το Δημόσιο. Τα μεγάλα έργα που έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας στον Ορχομενό, την Λιβαδειά και σε όλη την Βοιωτία επιβεβαιώνουν την πείρα που έχουμε στις χωματουργικές εργασίες και σας εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε έργο που επιθυμείτε να μας αναθέσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ορχομενό, την Λιβαδειά και όλη την Βοιωτία, έχοντας πάντα ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αλλά και τη σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε της ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προσφέρουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις για κάθε εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άγιος Ανδρέας, Νομός Βοιωτίας, 32100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη εξυπηρέτηση

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νικος 12/03/2020 22:04
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Αρτια και γρηγορη εξυπηρετηση