ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΡΥΚΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ | ΚΑΝΑΒΑ ΜΗΛΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ | ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΟΕ

Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΟΕ δραστηριοποιείται σε χωματουργικές εργασίες και μεταφορές αδρανών ορυκτών και μπαζών, με συνέπεια και αφοσίωση στον πελάτη, στο κάθε έργο που αναλαμβάνει. Πολυετής εμπειρία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση.

Έχουμε αναλάβει και παραδώσει παρά πολλά έργα πάσης φύσεως όλα αυτά τα χρόνια σε συνεργασία με ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, δήμους, κοινότητες και τεχνικές εταιρείες στη Μήλο και στις Κυκλάδες. Στόχος μας είναι κάθε έργο για μας να αντιμετωπίζεται και φέρεται εις πέρας με ευθύνη και συνέπεια στις πιο λογικές τιμές.

Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε :

  • Εκσκαφές – Κατεδαφίσεις Κτιρίων
  • Μεταφορές Ορυκτών – Μπαζών –  Κηπευτικών Χωμάτων
  • Διαμορφώσεις χώρων – Εκβραχισμούς – Διανοίξεις
  • Αποχετευτικά Δίκτυα

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο στόλος μηχανημάτων που διαθέτει η επιχείρηση, μπορεί να διεκπεραιώσει με άριστο αποτέλεσμα παντός είδους χωματουργικών εργασιών στην Μήλο και στις Κυκλάδες. Η επιχείρηση μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, έτσι ώστε να μπορεί να εκτελέσει γρήγορα και οικονομικά οποιαδήποτε χωματουργική εργασία ή μεταφορά ορυκτών και μπαζών.

Η πορεία μας επιβεβαιώνετε από την σταθερή ανάπτυξη που έχουμε και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας, γιατί μια εργασία όσο εύκολη ή δύσκολη μπορεί να αποδειχτεί στην πράξη, μπορούμε και την φέρνουμε εις πέρας. Με τον εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε υψηλές υπηρεσίες, ποιοτική εργασία, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε προσφορά για την δική σας εργασία, την οποία θα διεκπεραιώσουμε με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κάναβα, Μήλος, Νομός Κυκλάδων ΤΚ 84800

Τηλέφωνο:

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρες

Τρίτη

24ωρες

Τετάρτη

24ωρες

Πέμπτη

24ωρες

Παρασκευή

24ωρες

Σάββατο

24ωρες

Κυριακή

24ωρες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Πανος Χουλιάρας 06/08/2019 17:39
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Άριστη συνεργασία, άψογη εργασία!!