ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ | ΣΤΑΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Μέλος Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος

Είναι ξεκάθαρα αποδεδειγμένο ότι η σωστή διατροφή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την πρόληψη και θεραπεία ασθενειών, τη γενική υγεία και ευεξία, τον έλεγχο του βάρους, ακόμα και για την προσωπική αισθητική.

Με αρωγό την άρτια επιστημονική της κατάρτιση και την εμπειρία της, η Στάλα Καλλιόπη παρέχει ολοκληρωμένες διαιτολογικές υπηρεσίες και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας σας!

Τα προτεινόμενα προγράμματα διατροφής απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών -άτομα υγιή, αλλά και με παθήσεις υγείας-, ενώ προσαρμόζονται, πάντα, στις διατροφικές προτιμήσεις και συνήθειες εκάστοτε ατόμου.

Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Στάλα Καλλιόπη εργάζεται με γνώμονα την επιμόρφωσή σας σε θέματα διατροφής, ώστε να μάθετε να τροποποιείτε τη διατροφική σας συμπεριφορά, προς όφελος της υγείας σας.

  • απώλεια – αύξηση βάρους
  • κλινικές παθήσεις
  • νευρική ανορεξία – βουλιμία
  • παιδική – εφηβική διατροφή
  • εγκυμοσύνη – θηλάσμος
  • τρίτη ηλικία
  • αθλητική διατροφή

Είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τροποποιήσετε τη διατροφική σας συμπεριφορά, χωρίς στερήσεις και το πιο σημαντικό να διατηρήσετε το αποτέλεσμα με τη συμβολή ενός πτυχιούχου διαιτολόγου!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Εμμανουήλ Πάχλα 6, Περιβόλια, Ρέθυμνο, Τ.Κ.74100

GPS:

35.365621331429, 24.498138795527

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email
Πλοήγηση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Επικοινωνίας

Τρίτη

Κατόπιν Επικοινωνίας

Τετάρτη

Κατόπιν Επικοινωνίας

Πέμπτη

Κατόπιν Επικοινωνίας

Παρασκευή

Κατόπιν Επικοινωνίας

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Αντώνης Κ. 13/06/2022 13:45
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Επισκέφτηκα την κ. Καλλιόπη διότι ήθελα να αυξήσω το βάρος μου, το οποίο δεν μπορούσα με τίποτα να πετύχω. Είμαστε μαζί 2,5 μήνες και έχω πάρει 5 κιλά. Επίσης μαζί της δοκίμασα τροφές που μέχρι πριν δεν τις είχα καν στο μυαλό μου.

Άννα Κ.. 07/05/2022 10:23
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Έχω θέμα με το βάρος μου απο παιδί. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες με διαιτολογους κατά καιρούς. Σε αυτό που διαφέρει η κ. Στάλα , είναι στο ότι με στήριξε πολύ ψυχολογικά ώστε να μη εγκαταληψω την προσταθεια. Την ευχαριστώ θερμά και σίγουρα θα κρατήσω επαφή μαζί της για πολύ καιρό ….. !

Ελένη Μ. 07/01/2022 23:23
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Έχω δύσκολο πρόγραμμα στην καθημερινότητα μου και μπορώ να πω είμαι δύσκολη και στις προτιμησεις μου οσον αφορά στο φαγητό. Η κ. Στάλα κατάφερε να μου τα προσαρμόσει όλα!! Έχει φοβερή υπομονή και επιμονή, βρίσκει πάντα λύσεις. Η συνεργασια μας θα κρατήσει πολύ ……!

Αργυρώ Κ. 03/05/2020 22:07
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είμαι μόλις στον πρώτο μήνα συνεργασίας μας και είμαι ήδη 5 κιλά κάτω. Το διαιτολόγιο είναι ακριβώς προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις μου και στο δύσκολο καθημερινό ωράριο που έχω.