Φορτώνει…

ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Το έτος 2007 άρχισε η δράση του Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ με έδρα το Κερατσίνι. Οι κατάλληλα διαμορφωμένοι, ασφαλείς και νόμιμοι χώροι μας. Προέκυψαν έπειτα από πολύ αγώνα και μεράκι με σκοπό να παρέχουν όλα όσα χρειάζονται. Οι διδασκόμενοι προκειμένου να καταρτιστούν στις πολεμικές τέχνες.

Ο σύλλογός μας είναι από τους λίγους που έχουν την τιμή να φιλοξενούν το παραδοσιακό σύστημα Shito-Ryu Karate-Do (Shitokai Karate-Do), το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ αλλά και την παραδοσιακή πολεμική τέχνη Ζίου-Ζίτσου (Ju-Jitsu). Μέσα από αυτές τις δυναμικές πολεμικές τέχνες και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και διεθνώς καταξιωμένου δασκάλου μας, στους διδασκόμενους καλλιεργείται η δύναμη, η ταχύτητα, η ακρίβεια και κυρίως το ήθος. Όπου μέσα από ένα επιστημονικό πρόγραμμα, αναδεικνύουμε το ταλέντο τους, φτιάχνοντας ένα υγιή σώμα, νου και ψυχή.

Βέβαια η δράση του συλλόγου μας δεν επαναπαύεται στην εκπαίδευση των διδασκομένων μας αφού διοργανώνουμε διάφορες δραστηριότητες όπως εκπαιδευτικούς αγώνες, σεμινάρια, εκπαιδευτικές ταινίες, εκδρομές, αθλητικές κατασκηνώσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες με σκοπό να διευρύνουμε τις εμπειρίες μικρών και ΜΕΓΑΛΩΝ αλλά και να συσφίξουμε τις σχέσεις αναμεταξύ όλων. Επιπλέον ο σύλλογος μας κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε έχει διαμορφώσει την συνδρομή του.

Το παιδί για όλους μας έχει άμεση προτεραιότητα, ας μην σπαταλάτε τα πολύτιμα χρόνια του παιδιού σας απλά σε ένα σύλλογο που μπορεί να μην ανήκει σε κάποια επίσημη ομοσπονδία και να μην έχει τις απαραίτητες νόμιμες προδιαγραφές που εκτός από σπατάλη χρόνου θα διατρέχει το παιδί σας και τον κίνδυνο.

ΡΩΤΑΜΕ – ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ – ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρωτοπόροι”. Είναι αναγνωρισμένος σύλλογος από την :

  • Γ.Γ.Α. με αριθμό μητρώου ΦΞ 50
  • Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ με αριθμό μητρώου 448
  • Ε.Φ.Ε.Ο. JU-JITSU με αριθμό μητρώου 74
  • Επίσημο μέλος του HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI
  • Με Άδεια Λειτουργίας ΑΔΑ: 69ΓΓΩΕΣ-4Ι2

Επίσης σκοπός του Συλλόγου είναι η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για την συμμετοχή τους σε φιλικούς, διασυλλογικούς, εθνικούς αλλά και διεθνής αγώνες SHITO-RYU, KARATE και
JU-JITSU με αθλητές ενταγμένους στις Εθνικές ομάδες των αντίστοιχων κρατικών Ομοσπονδιών που συνεπάγεται και η μοριοδότηση τους για τις σχολές προτίμησης τους.


 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γρηγορίου Λαμπράκη 345, Κερατσίνι, 18757

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

17:00-22:00

Τρίτη

17:00-22:00

Τετάρτη

17:00-22:00

Πέμπτη

17:00-22:00

Παρασκευή

17:00-22:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
ΓΙΆΝΝΗΣ Π. 20/12/2019 15:37
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΗ