ΣΧΟΛΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | KEUMGANG  TAEKWONDO

Ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Keumgang ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την προβολή και ανάδειξη του συγκεκριμένου Ολυμπιακού αγωνίσματος στο Κερατσίνι και γενικότερα στον Πειραιά.

Ο βασικός σκοπός του Συλλόγου, πάνω από όλα, είναι να θωρακίσει με στοιχεία σωματικά, ψυχικά και πνευματικά τους μικρούς αθλητές, να τους αποτρέψει από κακοτοπιές κατά την διάρκεια της ενηλικίωσης τους, αλλά και να τους εμφυσήσει με την ιδέα της δια βίου εκγύμνασης, όλα τα θετικά στοιχεία από ένα άθλημα που οι αρχές του είναι η πειθαρχία, ο σεβασμός, η τιμιότητα και η ειλικρίνεια με όλα τα δευτερεύοντα όπως θάρρος, υπομονή, επιμονή και αυταπάρνηση.

Η καλλιέργεια και ανάπτυξη του πνεύματος, του ήθους και η διάπλαση του χαρακτήρα γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε οι μικροί αθλούμενοι να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να διακριθούν και ως μέλη της κοινωνίας. Οι αθλούμενοι, μαθαίνοντας να εργάζονται μεθοδικά και δημιουργικά, κατακτούν τη γνώση και την τέχνη της μάθησης, ώστε να εφοδιάζονται με ικανότητες και ήθος.

Η φιλοσοφία του Tae Kwon Do επηρεάζει θετικά και συνετά τη συμπεριφορά των νεαρών αθλουμένων μέσα κι έξω από τους χώρους άθλησης. Με το Tae Kwon Do αναπτύσσονται κίνητρα, τα οποία συμβάλουν στην απόκτηση όλων εκείνων των πνευματικών και ηθικών εφοδίων, με τα οποία οι νέοι εντάσσονται με επιτυχία στον ωραίο αλλά και δύσκολο αγώνα της ζωής.

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γρηγορίου Λαμπράκη 472, Κερατσίνι, Πειραιάς, Τ.Κ.18758

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

17:00-22:00

Τρίτη

17:00-22:00

Τετάρτη

17:00-22:00

Πέμπτη

17:00-22:00

Παρασκευή

17:00-22:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed