Φορτώνει…

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ | MIHA BODYTEC

Miha Bodytec, Θεραπευτική γυμναστική Κερατσίνι. Γυμναστική 20 λεπτά την εβδομάδα με άμεσα ορατά αποτελέσματα!!!

Τα τελευταία χρόνια ο πόνος στη μέση, σε άτομα όλων των ηλικιών, καταπονείται από την καθημερινότητα μας, το Miha Bodytec έρχεται για να δώσει τη λύση για μία υγιή και δυνατή μέση. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Miha Bodytec η εκγύμναση 20΄είναι ισοδυναμεί με 6 ώρες συμβατικής άσκησης στο γυμναστήριο!

Η τεχνολογία ηλεκτρομυϊκής διέγερσης περιλαμβάνει ένα ειδικό πρόγραμμα μεταβολισμού που σας βοηθά να χάσετε βάρος αποτελεσματικά με τη μείωση του λιπώδους ιστού και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Η ηλεκτρομυϊκή διέγερση γίνεται στοχευμένα και εξειδικευμένα για τον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά. Με την εφαρμογή της εκγύμνασης ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται ολόκληρο το μυϊκό σύστημα, σταθεροποιείται και ενδυναμώνεται η σπονδυλική στήλη.

Είναι μία μέθοδος γυμναστικής με την οποία αποφεύγονται τυχόν καταπονήσεις ή τραυματισμοί του μυοσκελετικού συστήματος και αυξάνεται η μυϊκή αντοχή και ισχύς του σώματος. Θεραπευτική γυμναστική για άμεσα αποτελέσματα για Μυϊκή Ενδυνάμωση, Γράμμωση, Ενεργοποίηση του Μεταβολισμού, Εκγύμναση χωρίς τραυματισμούς, Απώλεια σωματικού λίπους και βάρους, Βελτίωση στάσης και μυϊκών πόνων.

Δείτε τα Αποτελέσματα από τις Πρώτες κιόλας Συνεδρίες!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Παύλου Φύσσα 28, Κερατσίνι, Τ.Κ.18757

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-21:00

Τρίτη

9:00-21:00

Τετάρτη

9:00-21:00

Πέμπτη

9:00-21:00

Παρασκευή

9:00-21:00

Σάββατο

9:00-17:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed